CUKIER PUDER 400G DIAMANT
Na stanie: 1000
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Waga: 0.41 kg
Producent: DIAMANT
Opis produktu CUKIER PUDER 400G DIAMANT
DIAMANT Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Produkt pakowany jest w torebkę 400 g.
Termin przydatności: Nie określa się
Waga netto: 400g
SKŁAD:
Cukier biały
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu, środków konserwujących. Zaleca się przechowywać w temperaturze 10 - 25 °C, przy względnej wilgotności powietrza maks. 65%. W tych warunkach można przechowywać cukier puder bezterminowo.
Wartość energetyczna | 1700 kJ/400 kcal |
---|---|
Tłuszcz | 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
Węglowodany | 100 g, w tym cukry |
Białko | 0 g |
Sól |
0 g |