Moje konto Moje konto
  • SZPROT PODWĘDZANY W OLEJU 160G M&K Cena: 13.11
    sztuk: 1
  • ŚLEDZ W OLEJU PO GDAŃSKU 170G M&K Cena: 6.50
    sztuk: 1
  • GUMA DO ŻUCIA COOL CASSIS 35G AIRWAVES Cena: 4.49
    sztuk: 1
  • KUMPIAK DOJRZEWAJĄCY PLASTRY 100G ZMB BIAŁYSTOK Cena: 10.59
    sztuk: 1
  • KIEŁBASA SUCHA MYŚLIWSKA 150G VAC TARCZYŃSKI Cena: 10.49
    sztuk: 1
  • GUMA DO ŻUCIA SPEARMINT 35G ORBIT Cena: 5.79
    sztuk: 1
  • FILETY Z MAKRELI W OLEJU 170G M&K Cena: 7.46
    sztuk: 1
  • PIECZYWO LEKKIE 7 ZIAREN 140G WASA Cena: 10.19
    sztuk: 1
  • FILETY ŚLEDZIOWE W SOSIE ŚMIETANOWYM Z KURKAMI 280G LISNER Cena: 12.06
    sztuk: 1
  • BOMBONIERKA MERCI 400G Cena: 42.60
    sztuk: 1
  • NAPÓJ POLO COCKTA 20% SOKU 2L ZBYSZKO Cena: 5.39
    sztuk: 1
  • KOSTKA WC KOSZYK 3x55G PINE MEGA PACK DOMESTOS Cena: 26.99
    sztuk: 1
  • KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PLASTRY 100G GOLD SOKOŁÓW Cena: 10.29
    sztuk: 1
  • METKA O BARWIE ŁOSOSIOWEJ 140G ZM ŚMIŁOWO Cena: 5.13
    sztuk: 1
Wartość: 171.08 zobacz koszyk
Szybki kontakt

tel. 518 105 865

Czynne Ndz-czw
10:00-17:00

 bok@zakupowi.pl

 

SER DZIUGAS (12) MILD 160G

20.99
Dodaj do ulubionych

Na stanie: 95 Dużo

Czas dostępności: Dostępny od ręki

Waga: 0.2 kg

Producent: DZIUGAS

Opis produktu SER DZIUGAS (12) MILD 160G

Twardy ser dojrzewający 12 miesięcy -160 g

Ser posiada juź pojawiające się elementy charakterystyczne dla klasycznego sera dojrzałego. Ma przyjemnie pikantny aromat i delikatnie ostry smak. Wyróźnia się kremową barwą, nieco bardziej intensywna bliźej skórki. Jego tekstura jest zwarta i łatwa do kruszenia.

Delikatny w smaku, aromatyczny, plastyczny ser. Przypadnie do gustu dzieciom i młodzieży, zalecamy na śniadanie. Współgra z świeżymi owocami: winogrona, truskawki, borówka amerykańska. W serze o takim stopniu dojrzałości zaczynają wytrącać się kryształki wapnia.

Dodatkowe informacje

Skład

Składniki

mleko

sól

bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)

podpuszczka mikrobiologiczna

 

Zalecenia dla alergików

MlekoZawiera

Poleć produkt

:
:
: