NALEŚNIKI Z SEREM 400G GRZEŚKOWIAK
Na stanie: 100
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Waga: 0.42 kg
Producent: GRZEŚKOWIAK
Opis produktu NALEŚNIKI Z SEREM 400G GRZEŚKOWIAK
Tradycja ich przyrządzania wywodzi się z kultur antycznych. W garmażerii Grześkowiak naleśniki są daniem, które swoim smakiem przenosi nas w świat beztroskiego dzieciństwa. Serwowane na słodko z sosem toffi, sosem czekoladowym lub też z owocami, lodami czy bitą śmietaną. My polecamy polecamy podać z garścią soczystych truskawek. Mniam! Żaden łasuch się nie oprze!
Dodatkowe informacje
Skład
Ser twarogowy 31%, woda, mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, olej rzepakowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka (z mleka), cukier wanilinowy (cukier, wanilina), aromat, płatki ziemniaczane, skrobia modyfikowana, białko jaja, sól.
Składniki alergenne obecna w produkcie: zboża zawierające gluten, mleko, jaja. Produkt może zawierać: soję, seler, sezam, ryby, gorczycę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA | NA 100 ml |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA | 709 kJ/168 kcal |
TŁUSZCZ | 3,5 g |
W TYM KWASY NASYCONE | 0,5 g |
WĘGLOWODANY | 26 g |
W TYM CUKRY | 12 g |
BIAŁKO | 7,8 g |
SÓL | 0,28 g |
Uwagi o produkcie
Nie spożywać przed obróbką termiczną.
Przeznaczenie produktu Dzieci od 3 roku życia i pozostałe grupy wiekowe za wyjątkiem osób uczulonych na wymienione w produkcie alergeny.
Warunki przechowywania: Temperatura przechowywania i ekspozycji: od +2oC do +6 oC.
Warunki przechowywania po otwarciu: Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Sposób przygotowania mikrofala: Nakłuć folię i podgrzewać w kuchence mikrofalowej 600 W przez 3 minuty.
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne
Wygląd ogólny: płaty naleśnikowe posmarowane nadzieniem złożone w trójkąt Barwa: ciasta: złocista do jasno brązowej; nadzienie: charakterystyczne dla użytych składników.
Cechy sensoryczne
Smak i zapach: charakterystyczny dla ciasta naleśnikowego smażonego i rodzaju nadzienia Konsystencja i struktura: charakterystyczna dla ciasta naleśnikowego smażonego; nadzienie miękkie, jednolite, właściwe dla użytych składników i stopnia ich rozdrobnienia